Access Bars®

Hoe zou het zijn om alle oude gedachten en emoties die je niet meer nodig hebt, los te kunnen laten? De Access Bars® zijn 32 drukpunten op het hoofd die bij aanraking kunnen zorgen voor een ontlading van alles wat je niet meer nodig hebt. Wat als dit voor jou de verandering is waar je op hebt gewacht?

Iedereen kan de Bars anders ontvangen. Voor de een voelt het als een geweldige massage voor de ander is het een levensveranderende behandeling. Wel is het voor iedereen een aanvulling om een je Bars te laten doen. Gewoon om je hoofd even leeg te maken en moeiteloos te kunnen ontvangen. 

Vergelijk een Bars behandeling maar eens met het opruimen van de harde schijf van je computer. Deze heeft het ook nodig om af en toe opgeschoond te worden om goed te blijven functioneren. Een Access Bars® behandeling kan dit doen voor jou en lichaam. 

Voor wie is Access Bars® geschikt?

Iedereen in alle leeftijden kan Access Bars® ontvangen. Tijdens een behandeling lig je volledig gekleed op een massagetafel. Er wordt alleen gewerkt op het hoofd. 

  • Hoogsentitieve personen
  • Personen die veel stress ervaren
  • Wanneer je even niet lekker in je vel zit
  • Bij overmatig piekeren
  • Voor kinderen kan dit een enorme bijdrage zijn

Een Access Bars® sessie duurt gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten. De prijs bedraagt €85,- per behandeling.

Voor kinderen onder de 12 duurt een sessie een half uur. €25,- per behandeling. 

Kinderen tussen de 12 en 16 mogen voor €45,-. Een behandeling duurt voor hen ongeveer 45 minuten tot een uur. 

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. 

Follow by Email
YouTube
YouTube
Instagram