Ruiter coaching

"Wat vertelt je paard dat jij nog niet bereid bent om het te ontvangen?"

ruiter coach

Om met je paard echt te kunnen samenwerken kan van een enorme toegevoegde waarde zijn voor je leven. Wanneer we bereid zijn om te luisteren, vertellen ze ons graag zoveel wijze levenslessen. 

Paarden hebben altijd een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Al gebruik makend van de tools die Access Consciousness® mij biedt, is niet alleen mijn leven maar ook mijn horsemanship vaardigheden totaal veranderd. Op een dag terug kijkend zag ik dat mijn paard en ik ineens een echt team waren geworden. We waren voorbij gegaan en angsten en daarvoor in de plaats was deze nieuwe manier van communiceren en vertrouwen ontstaan. 

Ik weet dat dit voor  veel meer ruiters mogelijk is wanneer je ook bereid bent om aan jezelf te werken als persoon zijnde. Dat is waarom ik de Ruiter coaching calls voor jou heb ontworpen. 

 

VERTROUWEN | TEAMBUILDING | SAMENWERKING | PROFFESIONALS | HOBBYRUITERS

Hoe werkt (online) ruiter coaching?

Om een beter team te worden met je paard, hoef je niet altijd bij elkaar in de buurt te zijn. Dat is waarom deze coaching calls zo anders zijn dan dat je ooit eerder hebt gezien. Het gaat over wat je paard je verteld over jou. 

Tijdens deze calls, die plaatsvinden via Zoom, krijg je één-op-één aandacht. Het is een mondeling proces waarbij de tools van Access Consciousness® worden gebruikt. Samen gaan we kijken naar alles wat je vasthoudt in jouw realiteit. Door er aan voorbij te gaan creëer je een ander leven en ga je een echt team vormen met je paard. 

Nadat je gekozen hebt voor de coaching die het beste past bij jou, wordt je zo snel mogelijk terug gemaild (uiterlijk binnen 72 uur) voor het maken van een afspraak. Bij alle coaching is extra informatie over het gebruik van de Access Consciousness® tools en het gebruik van Zoom inbegrepen.

Welk coachingsprogramma brengt jou vreugde?

Ruiter coaching 30 minuten

Paard en ruiter coaching programma zilver

Paard en ruiter coaching programma goud

Een 30 minuten durende call via zoom waarbij Quirine je helpt om je band te verbeteren met je paard. 

Bij het Zilveren coachingsprogramma gaan we drie maanden samenwerken waarbij je elke twee weken een coaching call ontvangt. Daarbij wordt er dieper ingegaan op alle tools en vragen die jij kan stellen om een beter team te worden met je paard.

Kies je voor Goud, dan spreken we elkaar wekelijks een half uur via zoom voor drie maanden lang. Het geeft je alle mogelijkheden om te groeien en meer handvatten om ook na deze training door te blijven groeien. 

Follow by Email
YouTube
YouTube
Instagram